Reparatie

Snijders Electronics repareert alles!

Denk aan televisies, audio, keukenapparatuur, wasmachine en droger, koelers en alle andere voorkomende huishoudelijke apparatuur.

Wasmachine en dit soort apparatuur worden vaak bij u aan huis onderzocht en wanneer mogelijk ook gerepareerd. Het kan ook zijn dat wij in overleg met u het apparaat mee nemen naar onze werkplaats voor een onderzoek. Onze werkplaats is efficiënt ingericht om klachten zo snel als mogelijk te traceren en dus op te lossen.

Wij beschikken over meerdere monteurs en kunnen u daarom snel verder helpen! Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over de juiste kennis!

 

Kosten
Wij berekenen geen voorrijkosten! Bij ons betaald u enkel alleen de tijd die wij aan u besteden. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op.

De kosten worden altijd voor dat wij beginnen aan een reparatie aan u voorgelegd, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Wanneer reparatie van u apparaat niet meer mogelijk is, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor vervanging van uw apparaat. In de meeste gevallen komen dan de onderzoekskosten te vervallen.

 

Een reparatie aanmelden?

Apparaat defect? Dan kunt u online een huisbezoek aanvragen per e-mail of bel met een van onze medewerkers. We komen vaak die zelfde dag nog bij u langs!

 

U kunt uw service verzoek per telefoon aanvragen, 0546 342 042. Een Whats App aanvraag is ook mogelijk, stuur dan een berichtje naar 06 24 66 22 84 of stuur een mail naar snijderstubbergen@gmail.com. Doorgaans ontvangt u bij een Whats App bericht of mail binnen 2 uur een antwoord.