Over ons

Snijders Electronics is een onderdeel van Snijders Tubbergen. Samen met meerdere van onze bedrijven zitten ze gevestigd aan de Eendracht te Tubbergen. Wij hebben hier een eigen showroom van circa 500 vierkante meter met een breed scala aan consumenten goederen. Daar verkopen we alles op het gebied van witgoed, bruingoed en andere consumenten elektronica. Daarnaast beschikken wij over eigen opgeleide monteurs, zo kunnen zij ook u wasmachine of andere apparatuur repareren als deze defect is.

 

Het geven van advies op maat en hanteren van scherpe prijzen is een van onze vereisten. Verkopen is dan ook een van de kwaliteiten die Snijders Electronics kent. Zo hanteren wij altijd eerlijke prijs!

 

U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor het product dat u zoekt Onze onderneming bestaat inmiddels al ruim 10 jaar en is nog altijd groeiend, wij willen dat aanbieden wat u zoekt! Voorwaarden die wij ons zelf stellen: Service op 1! Altijd een eerlijke prijs! Niet tevreden geld terug! Transparantie!