Grootverbruikers

Snijders Electronics is ook een veelgeziene partner voor grootverbruikers. Zo zijn wij al jaren te vinden bij de diverse zorginstellingen en andere organisaties. Wij werken al jaren samen met o.a. de Aveleijn groep, denk aan locaties zoals ‘’het Wiekhof’’ te Tubbergen. Dit soort organisaties hebben vaak meer nodig dan één televisie of één wasmachine. Zo hebben wij bij de Aveleijn groep een compleet nieuwe vestiging mogen inrichten met professionele was & droog apparatuur, maar ook koelers en tv’s voor de diverse appartementen werden doos ons geleverd en geïnstalleerd.

 

Ben jij zo’n grootverbruiker? Pak dan je voordeel! Samen maken wij afspraken over hoe jij bij ons in kunt gaan kopen en ook kunt u altijd terug vallen op onze service zonder dat u daar altijd torenhoge rekeningen voor ontvangt. Dat betekend dus voordelig inkopen en ook nog eens genieten van de service die je wenst. Snijders Electronics, de partner die met je mee denk!

 

Samen bekijken of dit iets is voor jou of je bedrijf/instelling/vereniging? Bel dan met onze winkel op 0546 342 042, stuur een Whats App bericht naar 06 24 66 22 84 of mail ons op snijderstubbergen@gmail.com.